Davinia by Dahlia

Davinia by Dahlia


Address

Șelimbăr, str. Mihai Viteazu, nr. 192

About

Davinia este o poveste devenită realitate. O poveste ce a început într-un mic și cochet atelier de creație din Șelimbăr.
Davinia e întruchiparea unui vis devenit realitate, e întruchiparea unei dorințe născută din dragostea pentru frumos,stil și calitate. Noi credem că femeia e un cumul de sentimente, de simțăminte și de dorințe. Toate acestea se regăsesc în stilul vestimentar al fiecăreia.
În atelierul nostru creăm haine în care femeile își pot identifica propriul stil. Fiecare produs este croit manual și cusut cu mare grijă și atenție la detalii, de către specialiști cu multă experiență în domeniu. Hainele se fabrică în serii mici, un motiv în plus pentru care clientele noastre se vor simți unice.
Dacă ai o personalitate puternică și pasională sau emani eleganță, dacă ești sensibilă și romantică sau preferi stilul clasic, la atelierul nostru îți poți identifica stilul. Alege-ți din tabelul de mărimi măsura care ți se potrivește cel mai bine și comandă rochia care îți va scoate în evidență feminitatea și-ți va da unicitate.
Fiecare haină realizată în atelierul nostru poartă amprenta calității, a atenției pentru detalii și, nu în ultimul rând, a croielii impecabile care scoate în evidență frumusețea feminină.
Noi creăm haine în care femeile se simt fericite!

Photo Gallery

Similar Suggestions

SoundCreation

Partener

KeepCalling

Partener

Lumini cu Poveste

Partener

Promenada Sibiu

Partener

Algeco Romania

Partener