Ambasadorul Italiei a vizitat Filarmonica Sibiu

Ambasadorul Italiei a vizitat Filarmonica Sibiu


Excelența Sa, domnul Alfredo Maria Durante Mangoni, ambasadorul Republicii Italiene în România, însoțit de doamna Laura Napolitano, directoarea Institutului Italian de Cultură de la București, și de domnul Italo Selleri, consulul onorific al Republicii Italiene la Sibiu, a discutat astăzi cu dirijorul Cristian Lupeș, managerul Filarmonicii de Stat Sibiu, despre oportunitățile de colaborare pentru a dezvolta proiecte artistice comune.

Oaspeții au fost încântați de inițiativa Filarmonicii de a marca sărbătoarea națională a Italiei (Festa de la Repubblica) prin concertul simfonic din această săptămână, dirijat de maestrul Alessandro Crudele. În viitor, există posibilitatea de a organiza programe muzicale dedicate Zilei Italiei, în preajma zilei de 2 iunie, sub auspiciile unui parteneriat. 

În marja vizitei oficiale la Sibiu, ambasadorul a avut întâlniri și cu doamna Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean, precum și cu managerii celorlalte instituții de cultură aflate în subordinea Consiliului Județean Sibiu.

***

Acțiunile Filarmonicii de Stat Sibiu sunt posibile cu finanțarea Consiliului Județean Sibiu.

Urmăriți-ne pe: facebook.com/FilarmonicaSibiu | youtube.com/FilarmonicadeStatSibiu | instagram.com/filarmonicasibiu | https://filarmonicasibiu.app.link/asCULTa | tiktok.com/@FilarmonicaDeStatSibiu

Similar Suggestions

Regal violonistic pentru publicul sibian
Muzica își găsește loc spre inimile noastre, în ciuda tuturor piedicilor!
Incursiune în muzica secolului XX
Concert simfonic anulat din cauza Sindicatului Artiștilor Instrumentiști din Filarmonica Sibiu
Stradivarius vs. Guarneri. „Duelul viorilor” are un singur câștigător – publicul sibian!