Medve Sandor (trompetă): ska-punk balcanic cu Suburbia11

Medve Sandor (trompetă): ska-punk balcanic cu Suburbia11


Medve Sándor (Sanyi), membrul orchestrei din Sibiu suflă trompeta atât pe scena filarmonicii cât și pe la festivalurile unde cână cu trupa sa Suburbia11.

Probabil cea mai energică și veselă trupă de ska-punk din Sibiu, ei sunt 5 băieți cu 10 instrumente. Piesele lor cu influențe de sound balcanic și reggae sunt rețeta cu care reușesc să ridice de pe scaune publicul prezent la festival sau în club.

Ultimii 4 ani i-au petrecut pe pe drumuri, reușind să cânte peste 50 de concerte în fiecare an: Sziget Festival în 2017, Awake Festival, Rockanotherworld (Sibiu), Vibe Festival (Sibiu), Delahoya, Focus in the Park ((Sibiu), Street Delivery (Sibiu), Out of Doors (Costinești), Medifun (Târgu-Mureș), Quantic Fest (București), La Dâmburi (Satu Mare).

„Facem fiecare ce ne pricepem mai bine, într-o ordine pur aleatorie: Claudiu (voce și chitară acustică), Sanyi (trompetă, trombon, acordeon, melodică, tilincă), Blink (chitară-bas), Dragoș (chitară electrică), Alex (tobe). Ne plac câteva trupe un pic prea tare, și nu ne supărăm deloc dacă după un concert de al nostru o să ai chef de niște Dubioza Kolektiv, Manu Chao, SARS sau Bongo Botrako.” susțin membrii Suburbia11.


Medve Sándor - șef partidă - Trompetă

Similar Suggestions

Florescu-Fernandez & Friends (pian și violoncel)
Mihai Andriţcu (vioară): pop-rock alături de Hara