Concert Mădălina Pavăl Live Orchestra la Deva

Concert Mădălina Pavăl Live Orchestra la Deva


Serile de vară sunt mai frumoase în compania muzicii, iar seara de 13 august va fi una cu adevărat specială.
De pe scena Concertelor pe Acoperiș din Sibiu, Mădălina Pavăl ajunge la Deva, pe scena Parcului ,,Cetate”. Melodiile de pe cel mai nou album al său, ROIESC, se vor împleti armonios cu natura, într-o seară magică.

Așteptăm publicul din Deva la concert! Intrarea este liberă!

 
Primăria municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, în colaborare cu Filarmonica de Stat Sibiu, vă invită sâmbătă, 13 august 2022, începând cu ora 19:00, în Parcul Municipal „Cetate” Deva, la un spectacol excepțional: Mădălina Pavăl Live Orchestra.

Mădălina a avut ocazia să strângă în jurul ei 11 muzicieni extrem de talentați care activează pe scena muzicii clasice în proiectul intitulat ,,Mădălina Pavăl Live Orchestra”, un demers atent curatoriat de producătorul și artistul Alexei Țurcan. Împreună au dat naștere pieselor de pe albumul ROIESC, un produs muzical care își dorește să repună în valoare tot ceea ce numim origini și rădăcini. Așa cum o spune însăși denumirea sa (a roi – roiesc), prin intermediul fiecărui element component, începând de la melodii și continuând cu identitatea vizuală, mesajele cheie, videoclipuri, activări și evenimentele asociate, albumul își propune să antreneze în jurul său o dezbatere despre amprenta culturală și tot ceea ce ne reprezintă.

Alte sugestii

"Crai Nou" la Sibiu Opera Festival, în Anul Ciprian Porumbescu
Orchestra Filarmonicii Sibiu a concertat la București, în cadrul Festivalului Enescu
Ne bucurăm de muzică la Festivalul Enescu!
Dirijorul american Roderick Cox: Sunt foarte încântat să lucrez în premieră cu Filarmonica de Stat Sibiu!
De la Agnita la Hollywood în 90 de minute